Lichtmastreclame | locatie Orpheuslaan

Wat zijn de kosten?

De kosten voor lichtmastreclame langs de weg in Eindhoven of in een van de omliggende plaatsen, verschillen per gemeente en soms ook per locatie. Maar in alle gevallen werken we met een all-in tarief, zodat je niet voor verrassingen achteraf komt te staan. In de huurprijs (per jaar, per kwartaal of per maand) zit alles inbegrepen:

  • gebruik van de lantaarnpaal, incl. vergunningen
  • huur van de Citymarker
  • opzet van de reclameplaten
  • stroomverbruik van de lichtbak
  • onderhoud en oplossen van storingen/beschadigingen

Lage kosten voor lichtmastreclame

Benieuwd tegen welk tarief je kunt adverteren? We hebben voor ieder budget een passende oplossing. Je naam op een Citymarker kan al vanaf €100,00 per maand. Ter vergelijking: een advertentie in het Eindhovens Dagblad van 10×10 cm kost al ruim €1.500,00. En die advertentie is maar één dag zichtbaar! Zo zie je maar, de kosten voor lichtmastreclame zijn erg aantrekkelijk, ook voor kleine ondernemers. Bovendien kun je zelf de termijnen aangeven: maandelijks, per kwartaal of jaarlijks.
Zet je advertentiebudget dus effectief in en maak je naam bekend met lichtmastreclame in Eindhoven of omgeving.

Lichtmastreclame voor on- en offline reclamecampagnes

Een Citymarker kun je huren voor korte of langere periodes. Dit maakt de lichtmastreclame ook heel geschikt voor kortlopende reclamecampagnes of promotie van speciale acties of evenementen. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten ter ondersteuning van een online campagne. Of als je seizoensgebonden producten of evenementen onder de aandacht wilt brengen. Kortom, een Citymarker is heel breed inzetbaar.

Advies op maat? Neem contact met ons op.  

Ik wil een Citymarker!


© 2022 CityMarker.nl | Ontwerp & Realisatie: Smit Grafische Vormgeving