Lichtmastreclame | locatie Kennedylaan

Wat is lichtmastreclame?

Iedereen kent ze wel, die verlichte reclameborden die aan lantaarnpalen hangen. Een lichtbak, LED-reclame, buitenreclame… tja, hoe noem je zoiets? Officieel heten ze lichtmastreclame, wij noemen deze reclameborden aan lantaarnpalen ‘Citymarkers’. En als je er op gaat letten dan zie je ze opeens overal: in Eindhoven, in Veldhoven, Best, Waalre, Nuenen, Geldrop en Valkenswaard. Meestal langs drukke doorgaande wegen, maar bijvoorbeeld ook op industrieterreinen en winkelcentra. Er zijn al heel veel grote én kleine bedrijven die gebruik van onze Citymarkers. En dat met verschillende redenen: als buitenreclame voor reclamecampagnes, voor het creëren van naamsbekendheid of als bewegwijzering voor klanten.

Je bedrijfsnaam dag en nacht zichtbaar

Het inzetten van een Citymarker is de perfecte manier om jouw merk en/of bedrijfsnaam te promoten langs doorgaande wegen, op industrieterreinen, in winkelcentra en rondom de binnenstad. Deze vorm van buitenreclame bestaat al heel lang, maar is nog steeds enorm populair.
Toch wordt online adverteren, bv. met posts op Facebook of Instagram, steeds belangrijker gevonden. Hierdoor wordt het op Social Media steeds drukker. Er ontstaat een wildgroei aan posts, reclamecampagnes en promofilmpjes. De kans dat je bij online reclame over het hoofd wordt gezien of weg wordt geklikt is dus steeds groter aan het worden. En omdat je je advertentiebudget natuurlijk maar één keer kunt uitgeven, wil je dat zo effectief mogelijk doen.

Online én Offline reclamecampagne

Wij adviseren daarom om online- en offline reclame náást elkaar in te zetten. Uit onderzoek van het marktonderzoeksbureau Ipsos blijkt ook dat een combinatie van offline en online adverteren het meest effectief is. Dus maak jezelf bekend op Facebook of Instagram en ondersteun je campagne door Citymarkers in te zetten. De locatie, de huurperiode en de invulling van de reclameborden kun je zelf bepalen. Je hoeft de advertentieruimte niet te delen met andere adverteerders en kan niet worden weggeklikt. Kortom: Je bent altijd in beeld met onze Citymarker – de verlichte reclameborden aan lantaarnpalen (let maar eens op… je ziet ze overal!)

Verlichte reclameborden aan lantaarnpalen inzetten als bewegwijzering

De Citymarker verbetert de vindbaarheid van bedrijven en winkels. Deze verlichte reclameborden aan lantaarnpalen zijn dag én nacht goed zichtbaar. Dit maakt ze zeer geschikt zijn voor professionele bewegwijzering. Zo wijst Slaapstudio Stijn slaperige klanten de weg naar de winkel met zijn Citymarkers in Eindhoven en Nuenen. Wil je ook gezien en gevonden worden? We adviseren je graag in het kiezen van de beste locatie voor jouw Citymarker. En helpen je graag met het opzetten van een duidelijke bewegwijzering naar of promotie van je bedrijf.

Je eigen reclamebord aan een lantaarnpaal? Wij regelen het.

Ik wil een Citymarker!


© 2022 CityMarker.nl | Ontwerp & Realisatie: Smit Grafische Vormgeving