Lichtmastreclame | locatie

Is elke lantaarnpaal geschikt?

Onze Citymarker, een verlicht reclamebord aan een lantaarnpaal, kan bijna overal worden ingezet. Om de verkeersveiligheid te waarborgen zijn er natuurlijk wel een aantal spelregels. Zo hangen er geen reclameborden aan een lantaarnpaal op drukke kruispunten of dichtbij verkeerslichten. Ook hangen alle Citymarkers vrij hoog (450 cm) van de grond. Hiermee voorkomen we dat er een hoge vrachtwagen of brandweerwagen tegenaan rijd en de lichtbak beschadigd.

Waar worden reclameborden aan een lantaarnpaal het meest gezien?

Je wilt met je bedrijf of winkel gezien worden. Of misschien wil je klanten de weg wijzen. Om te kunnen zien welke locatie voor jou het meest geschikt is, hebben wij actueel overzicht van alle beschikbare locaties. Zo kun je kiezen voor een lichtmast vlakbij jouw bedrijf of voor een plek langs doorgaande wegen met veel verkeer. Wist je dat er op de rondweg van Eindhoven dagelijks meer dan 40.000 auto’s rijden? En dat hier heel veel lantaarnpalen staan met een mogelijkheid voor lichtmastreclame? 

Lichtmastreclame in gemeentes rond Eindhoven

Jouw (toekomstige) klanten wonen natuurlijk lang niet allemaal in Eindhoven. Misschien wel in één van de omliggende plaatsen. Dan zullen ze wel vaak op drukke verbindingswegen met Veldhoven, Best of Waalre te vinden zijn. Dat maakt het een ideale plek voor jou om je naam te promoten. Met een reclamebord aan een lantaarnpaal op deze route, maak je je naam al bekend bij je klanten terwijl ze nog onderweg zijn. Eenmaal aangekomen in bijvoorbeeld het winkelcentrum, zullen ze eerder bij jouw winkel binnenstappen, omdat het hen bekend voorkomt.  

Reclamebord aan een lantaarnpaal in de middenberm

Wil je advertenteren met lichtmastreclame, dan kun je kiezen voor locaties langs een het eenrichtingsverkeersweg of tussen twee wegen in de middenberm. Al onze reclameborden aan lantaarnpalen zijn dubbelzijdig, en worden dus vaker gezien dan bijvoorbeeld billboards of LED-reclames.  

Adverteren op drukke locaties in het centrum

Wil je graag bezoekers van het Philips Stadion bereiken? Of wil je winkelend publiek aanspreken? Zodat ze, voor ze de stad of het stadion in gaan, al gezien hebben dat je heerlijk kunt eten in jouw restaurant of dat jij precies die tassen verkoopt waar hij of zij naar op zoek is? Onze Citymarker kun je op verschillende drukbezochte locaties rondom het centrum van Eindhoven inzetten.    

Een geschikte locatie gevonden? Wij helpen u graag verder.

Ik wil een Citymarker!


© 2022 CityMarker.nl | Ontwerp & Realisatie: Smit Grafische Vormgeving