Lichtmastreclame | locatie Kennedylaan

Hoe werkt het?

Onze Citymarker kun je inzetten in Eindhoven en in de omliggende plaatsen zoals Veldhoven, Best, Geldrop, Nuenen, Waalre en Valkenswaard. Wil jij op één of meerdere locatie(s) een verlicht reclamebord huren? Dat kan! We gaan dan als volgt te werk:

  1. Samen met jou maken we een inventarisatie van de wensen voor de lichtmastreclame. Wie wil je bereiken en wat wil je overbrengen?
  2. We doen je een voorstel voor geschikte lichtmastlocaties en (als je dat wilt) voor het ontwerp van de reclameplaten. Hierbij ontvang je ook een indicatie van de verkeersdrukte en de prijsopgave.
  3. Als het voorstel akkoord is, gaan de platen in productie. Als ze klaar zijn hangen we ze voor je op en zorgen we dat de verlichting goed werkt. Productie én montage duurt ongeveer een week.
  4. Wij zorgen voor onderhoud en eventuele reparaties. Zo is blijft jouw naam dag en nacht zichtbaar in Eindhoven en/of omgeving.

Een lichtbak als bewegwijzering

Wil je er zeker van zijn dat klanten je bedrijf goed kunnen vinden? Dan kun je kiezen voor lichtbakken met routeaanwijzing. Wij helpen graag met het selecteren van de meest geschikte locatie(s) en het ontwerpen van een duidelijke bewegwijzering.

Hotel Mariënhage, Supermarkten Jan Linders en Amazing Oriental uit Eindhoven worden al goed gevonden door hun klanten dankzij hun lichtmastreclame met bewegwijzering.

Verlicht reclamebord huren voor bedrijfspromotie

De Citymarker kan ook ingezet worden om je bedrijfsnaam te promoten. Door de lichtmastreclame in te zetten op een plek waar veel (potentiële) klanten langsrijden, zal je naam zeker gezien én onthouden worden. En helemaal als je daarnaast online reclame maakt voor je bedrijf. Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt namelijk dat de combinatie van online en offline advertenties een optimale indruk achterlaat bij je doelgroep. Als jouw bedrijfsnaam online goed vertegenwoordigd is, zal deze in het voorbij rijden ook eerder de aandacht trekken en onthouden worden.

Reclamebord huren en het ontwerp laten maken?

Het ontwerp van de reclameplaten kunnen wij uiteraard ook voor je verzorgen. Jij geeft aan wat je wilt overbrengen, dan maken wij een ontwerp passend bij de huisstijl van je bedrijf. We zijn zeer ervaren in het ontwerpen van bewegwijzering en adviseren je graag in hoe je dit het duidelijkst vorm kunt geven. Ben je zelf wel handig met de grafische programma’s, dan kun je natuurlijk ook een eigen ontwerp aanleveren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

Ik wil een Citymarker!


© 2022 CityMarker.nl | Ontwerp & Realisatie: Smit Grafische Vormgeving