Citymarker Ekkersrijt

Vanaf nu is het ook mogelijk om onze Citymarker lichtmastreclame in te zetten op Ekkersrijt. We hebben daarvoor exclusieve afspraken gemaakt met de gemeente Son en Breugel. Met ruim drie miljoen bezoekers per jaar een unieke mogelijkheid om jouw bedrijf te promoten.

Advertentie mogelijkheden voor ieder budget

De kosten voor het inzetten van één of meerdere Citymarkers zijn afhankelijk van je wensen voor o.a. de locatie(s)en huurperiode, maar voor ieder budget hebben we een passende oplossing. We maken graag een prijs voor jou op maat. Onze tarieven zijn all-in, dus nooit verrassingen achteraf!
In ons tarievenoverzicht vind je de prijzen per jaar voor adverteren via lichtmastreclame of reclamezuilen

Adverteren met lichtreclame:
Jouw bedrijf dag en nacht zichtbaar op Ekkersrijt

Onze Citymarkers worden ook op Ekkersrijt centrisch op de lantarenpaal geplaatst en hebben een gebolleerde lichtbak van 120 bij 120 cm. De vierkante vorm in combinatie met de bolling maken dat jouw boodschap optimaal kan worden vormgegeven. De opdruk van de reclameplaten kun je zelf aanleveren of kunnen wij voor je verzorgen, geheel passend bij de huisstijl van je bedrijf.

De Citymarker is al te huur vanaf
€ 1.575,00 per jaar

Huur een Citymarker op Ekkersrijt

Zichtbaar voor de bezoekers van Ekkersrijt:
Reclame maken op onze informatiezuilen

Naast adverteren met Citymarkers lichtreclame, kun je op Ekkersrijt nu ook adverteren op reclamezuilen. Er zijn 10 dubbelzijdige reclamezuilen beschikbaar aan de 4000 op meubelplein Ekkersrijt in Son. De zuilen worden voorzien van reflecterende stickers, dus ook ’s avonds goed zichtbaar.
Het standaard formaat is 35 bij 25 cm, andere formaten zijn mogelijk op aanvraag. Indien gewenst kunnen wij de vormgeving van de reclamestickers voor je verzorgen.

Adverteren op een reclamezuil aan beide zijden kan al vanaf € 275,00 per jaar

Adverteren op reclamezuil op Ekkersrijt

In het bovenstaande kaartje zie je in welk gebied (geel gemarkeerd) je mag adverteren met lichtmastreclame. In de straat 4000 op Ekkersrijt (roze gemarkeerd) staan de onverlichte informatiezuilen waarop je een advertentie kunt laten plaatsen.

Eén aanspreekpunt
Margot Burgering is het aanspreekpunt voor lichtmastreclame in Son en Breugel. Spin in het web, ondernemer, verbinder & dienstverlener

Margot Burgering
040 295 00 75 / 06 51 219 362
Best Image BV
Microlab Strijp-S
Kastanjelaan 400 | 5616 LZ Eindhoven

Meer weten over de advertentie mogelijkheden?

Neem contact op met Margot


© 2022 CityMarker.nl | Ontwerp & Realisatie: Smit Grafische Vormgeving